Galéria

Augusztus 20.

Évek óta hagyomány már Dunaföldváron az augusztus 20-án megrendezett Szent istván Nap, természetesen az elmaradhatatlan tűzijátékkal.

Tovább

Országos Halászléfőző Verseny

1988 óta rendezik meg Dunaföldváron az Országos halászléfőző Versenyet. Az elmúlt évek fotóiból válogattunk.

Tovább

Színjátszó szakkör

Az 5-8. osztályos gyerekek megismerkednek a dráma-játszás kialakulásával, történetével, alapfogalmaival, valamint a helyi színjátszás történetével, hagyományaival, megtanulják a színpadi játék alapjait. Tapasztalatokat szereznek a színjátszás hasznosításáról a mindennapi életben. Megismerik a fekete kötény legendáját, illetve annak történelmi környezetét, amit a szakkör során színpadra állítanak.

Tovább

Grafika szakkör

A 9-12. évfolyamosok megismerik a sokszorosítható grafikai technikák kialakulását, a rézkarc technikát használó legismertebb művészeket és ezek munkásságát. Találkoznak a rézkarcra jellemző képzőművészeti válfajokkal, a rézkarc technika lehetőségeivel és korlátaival. Jellegzetes eszközeit és anyagait, valamint ezeknek a biztonságos használatát a gyakorlatban sajátítják el.

Tovább

Kézműves szakkör

Az 5-8. évfolyam számára szervezett szakkör fő célja az egyéni alkotóképesség, kreativitás fejlesztése, tehetséggondozás. A fazekasság, bőrművesség, csuhézás elméleti és gyakorlati ismereteinek megtanulása a helyi hagyományok alapján

Tovább

Elektronikus sajtó szakkör

A 14-18 éves fiatalok megismerkednek az elektronikus sajtó (rádió, tv, online újságírás és a közösségi oldalak szerepe) kialakulásával, műfajaival. A gyakorlati órák során bepillantást nyernek a különböző szerkesztőségek életébe, munkájába. Lehetőségük lesz a technikai eszközök, számítógépes programok kipróbálására és használatára, médiában dolgozó szakemberek segítségével.

Tovább

2018 Január
HKSzCsPSzV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234
Hírlevél feliratkozás
Kérem adja meg az adatait.

Friss hírek, események

Nem szűnik meg a mozi!

Hírek és álhírek is keringenek a városban a moziról: megszűnik vagy marad? Egyelőre biztos marad, de a további működés Önökön múlik. A cikkben elmondjuk miért.

Találkozzunk advent vasárnapjain a díszkútnál!

Idén ugyan csak háromszor, de szeretettel várunk mindenkit, akinek szüksége van néhány percnyi szusszanásra az év végi rohanásban.

Ilyen még nem volt: jegyelővétel premier előtti vetítésre

A StarWars legújabb részét nézhetik meg a Dunaföldvári Moziban december 13-án. Eddig nem hogy premier előtti vetítés, de bemutató vetítés sem volt még a mozinkban. Ráadásul október 12-től jegyet is vehetnek a különleges alkalomra.

Új évad: Téli Színház

Novembertől februárig négy előadással készülünk mindazok számára, aki szeretik a színházat. A bérletben egy nagyon népszerű musical és három vígjáték szerepel, de természetesen jegyet is lehet vásárolni a egyes előadásokra.

Aktuális


Események


Kapcsolat


7020 Dunaföldvár
Ilona utca 9.

Telefon: +36 75 541 000
Fax: +36 75 541 001

E-mail
muvhaz@dunafoldvar.hu
www.dunafoldvar-muvhaz.hu

Copyright © 2013 Városi Művelődési Központ Dunaföldvár