Galéria

Augusztus 20.

Évek óta hagyomány már Dunaföldváron az augusztus 20-án megrendezett Szent istván Nap, természetesen az elmaradhatatlan tűzijátékkal.

Tovább

Országos Halászléfőző Verseny

1988 óta rendezik meg Dunaföldváron az Országos halászléfőző Versenyet. Az elmúlt évek fotóiból válogattunk.

Tovább

Színjátszó szakkör

Az 5-8. osztályos gyerekek megismerkednek a dráma-játszás kialakulásával, történetével, alapfogalmaival, valamint a helyi színjátszás történetével, hagyományaival, megtanulják a színpadi játék alapjait. Tapasztalatokat szereznek a színjátszás hasznosításáról a mindennapi életben. Megismerik a fekete kötény legendáját, illetve annak történelmi környezetét, amit a szakkör során színpadra állítanak.

Tovább

Grafika szakkör

A 9-12. évfolyamosok megismerik a sokszorosítható grafikai technikák kialakulását, a rézkarc technikát használó legismertebb művészeket és ezek munkásságát. Találkoznak a rézkarcra jellemző képzőművészeti válfajokkal, a rézkarc technika lehetőségeivel és korlátaival. Jellegzetes eszközeit és anyagait, valamint ezeknek a biztonságos használatát a gyakorlatban sajátítják el.

Tovább

Kézműves szakkör

Az 5-8. évfolyam számára szervezett szakkör fő célja az egyéni alkotóképesség, kreativitás fejlesztése, tehetséggondozás. A fazekasság, bőrművesség, csuhézás elméleti és gyakorlati ismereteinek megtanulása a helyi hagyományok alapján

Tovább

Elektronikus sajtó szakkör

A 14-18 éves fiatalok megismerkednek az elektronikus sajtó (rádió, tv, online újságírás és a közösségi oldalak szerepe) kialakulásával, műfajaival. A gyakorlati órák során bepillantást nyernek a különböző szerkesztőségek életébe, munkájába. Lehetőségük lesz a technikai eszközök, számítógépes programok kipróbálására és használatára, médiában dolgozó szakemberek segítségével.

Tovább

2017 Szeptember
Hírlevél feliratkozás
Kérem adja meg az adatait.

Friss hírek, események

Októberi kulturális kínálat

Ismét itt az ősz, mi pedig ismét fedett helyre költözünk a programokkal. A művelődési házban és a könyvtárban is sokféle műfajjal várjuk mindazokat, akik kikapcsolódni, feltöltődni szeretnének. Ráadásul még mozizunk is!

Új évad: Téli Színház

Novembertől februárig négy előadással készülünk mindazok számára, aki szeretik a színházat. A bérletben egy nagyon népszerű musical és három vígjáték szerepel, de természetesen jegyet is lehet vásárolni a egyes előadásokra.

Újra mozizunk a művházban!

Betört a 21. század mozizása a művelődési házba, egy fiatalember közreműködésével. Sörös Zsolt nyáron a vonyarci kertmozit üzemelteti, októbertől pedig nálunk vetít majd premierfilmeket, akár a bemutató napján.

Velünk fesztiváloznak zenészek, táncosok és Rúzsa Magdi

Az esemény ideje: 2017-09-22 18:00:00-tól, 2017-09-23 23:00:00-ig

Szeptember 22-23. az idei Szüreti Fesztivál időpontja.De a két - vagy inkább másfél - nap alatt rengeteg élmény, látvány és szórakozás várja Önöket a városközpontben felállított fesztiválsátorban és a nagyszínpadon.

Aktuális


Események


Kapcsolat


7020 Dunaföldvár
Ilona utca 9.

Telefon: +36 75 541 000
Fax: +36 75 541 001

E-mail
muvhaz@dunafoldvar.hu
www.dunafoldvar-muvhaz.hu

Copyright © 2013 Városi Művelődési Központ Dunaföldvár