Közlemény jegyvisszaváltással kapcsolatban

A márciusban elmaradt - Lököttek című - előadás megvásárolt jegyeiről többféle képpen lehet dönteni. Mindezt pár kattintással elintézheti, akár személyesen, akár neten vásárolta a jegyeket.

BÉRLET VISSZAVÁLTÁSA, CSERÉJE

A téli színházbérletek utolsó előadására szóló részét csak személyesen tudja visszaváltani vagy cserélni, attól a naptól kezdve, amikortól hivatalosan nyitva leszünk. Kérjük, egyeztessen velünk telefonon és mindenki számára optimális megoldást fogunk találni, hogy ne kelljen fölöslegesen utazgatni.

Jegycsere

Jegyszolgáltatónk, a www.jegy.hu oldalán JÚNIUS 25-ig tudja a március 25-i, Lököttek című előadásra vásárolt jegyét szabad felhasználásúra cserélni. Ezt akár az idei Földvári Nyári Esték előadásaira is beválthat. Ebben az esetben nincs más dolga, mint IDE KATTINTVA az első lehetőséget választani. 

Ezután egy vouchert/kupont fog kapni az Interticket Kft-től (www.jegy.hu), melyet 2021. február 28-ig bármelyik előadásunkra beválthat.

Június 25-től július 25-én 21:00 óráig kizárólag személyesen tudja becserélni a jegyeket a művelődési központban.

Jegyvisszaváltás

Amennyiben a jegyek árának visszatérítését kéri, ezt JÚLIUS 10-ig teheti meg IDE KATTINTVA, és a "jegyár visszatérítés igénylése" opciót kell választania. A jegyek árát az Interticket Kft (www.jegy.hu) fogja visszafizetni.

Július 10-től július 25-én 21:00 óráig kizárólag személyesen tudja visszaváltani a jegyeket a művelődési központban.

Lemondás jegyár visszatérítésről

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy az elmúlt hónapok mindenki életében mély nyomot hagytak. De talán akadnak Önök között olyanok, akik még ebben a nehéz időszakban is szívükön viselik a kultúra sorsát...  IDE KATTINTVA és a harmadik lehetőséget választva segíthet bennünket, hogy még színvonalasabb és minnőségibb produkciókkal tudjuk kiszolgálni a kultúra iránt érdeklődők igényeit.

 

Köszönjük szépen az eddigi türelmüket és megértésüket! Reméljük, hogy a három lehetőség egyikével élve, mindenki számára megnyugtatóan rendeződik a megvásárolt jegyek sorsa.

 

 

Kapcsolat ürlap

(Írja be a képen látható kódot!)

2021 Szeptember
HKSzCsPSzV
3031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
123
Hírlevél feliratkozás
Kérem adja meg az adatait.

Friss hírek, események

Szüreti Fesztivál a Piactéren

A másfél naposra tervezett Szüreti Fesztivál a járványhelyzetre való tekintettel csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

Augusztus 20-án újra együtt lehetünk a Duna-parton

Szerencsére a pandémia szünetel, így augusztus 20-án halászléval, koncertekkel és tűzijátékkal várjuk Önöket a Duna-parton. A jelenlegi szabályok szerint - védettségi igazolvánnyal.

Csodák és kalandok az év legrövidebb éjszakáján

A Múzeumok Éjszakája több mint 10 éves hagyomány a Dunaföldvári Várban.

ÚJRA: Földvári Nyári Esték a várban

Nagyon reménykedtünk benne, hogy idén is megrendezhetjük a Földvári Nyári Estéket, immár 24. alkalommal.

Aktuális


Események


Kapcsolat


Tisztelt Látogató!

A kért tartalom nem található!
Copyright © 2013 Városi Művelődési Központ Dunaföldvár