Közlemény jegyvisszaváltással kapcsolatban

A márciusban elmaradt - Lököttek című - előadás megvásárolt jegyeiről többféle képpen lehet dönteni. Mindezt pár kattintással elintézheti, akár személyesen, akár neten vásárolta a jegyeket.

BÉRLET VISSZAVÁLTÁSA, CSERÉJE

A téli színházbérletek utolsó előadására szóló részét csak személyesen tudja visszaváltani vagy cserélni, attól a naptól kezdve, amikortól hivatalosan nyitva leszünk. Kérjük, egyeztessen velünk telefonon és mindenki számára optimális megoldást fogunk találni, hogy ne kelljen fölöslegesen utazgatni.

Jegycsere

Jegyszolgáltatónk, a www.jegy.hu oldalán JÚNIUS 25-ig tudja a március 25-i, Lököttek című előadásra vásárolt jegyét szabad felhasználásúra cserélni. Ezt akár az idei Földvári Nyári Esték előadásaira is beválthat. Ebben az esetben nincs más dolga, mint IDE KATTINTVA az első lehetőséget választani. 

Ezután egy vouchert/kupont fog kapni az Interticket Kft-től (www.jegy.hu), melyet 2021. február 28-ig bármelyik előadásunkra beválthat.

Június 25-től július 25-én 21:00 óráig kizárólag személyesen tudja becserélni a jegyeket a művelődési központban.

Jegyvisszaváltás

Amennyiben a jegyek árának visszatérítését kéri, ezt JÚLIUS 10-ig teheti meg IDE KATTINTVA, és a "jegyár visszatérítés igénylése" opciót kell választania. A jegyek árát az Interticket Kft (www.jegy.hu) fogja visszafizetni.

Július 10-től július 25-én 21:00 óráig kizárólag személyesen tudja visszaváltani a jegyeket a művelődési központban.

Lemondás jegyár visszatérítésről

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy az elmúlt hónapok mindenki életében mély nyomot hagytak. De talán akadnak Önök között olyanok, akik még ebben a nehéz időszakban is szívükön viselik a kultúra sorsát...  IDE KATTINTVA és a harmadik lehetőséget választva segíthet bennünket, hogy még színvonalasabb és minnőségibb produkciókkal tudjuk kiszolgálni a kultúra iránt érdeklődők igényeit.

 

Köszönjük szépen az eddigi türelmüket és megértésüket! Reméljük, hogy a három lehetőség egyikével élve, mindenki számára megnyugtatóan rendeződik a megvásárolt jegyek sorsa.

 

 

Kapcsolat ürlap

(Írja be a képen látható kódot!)

2020 Július
HKSzCsPSzV
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
12
Hírlevél feliratkozás
Kérem adja meg az adatait.

Friss hírek, események

Közlemény jegyvisszaváltással kapcsolatban

A márciusban elmaradt - Lököttek című - előadás megvásárolt jegyeiről többféle képpen lehet dönteni. Mindezt pár kattintással elintézheti, akár személyesen, akár neten vásárolta a jegyeket.

Egy különleges évad a várszínpadon

Március óta nemcsak nálunk, hanem az egész országban nem volt kulturális rendezvény. Se színház, se mozi, se koncert. Abban bízva vágunk bele ebbe a szezonba, hogy sok ember már nagyon várja ezeket az élményeket...

Ismeri Ön Dunaföldvár földrajzát?

Ez a kvíz Dunaföldvár földrajzi jellemzőire vonatkozó kérdéseket tartalmaz. Nem elég tehát csak a várost ismerni...

Tudta Ön, hogy van egy tájházunk is?

2017-ben nyílt meg a látogatók előtt a Dunaföldvári Tájház. Az autentikusan helyreállított és helyi védelem alatt álló épületben a paraszti élet használati tárgyait állítottuk ki, de az újonnan épült foglalkoztató akár bérbe is vehető kisebb rendezvényekre.

Aktuális


Események


Kapcsolat


7020 Dunaföldvár
Ilona utca 9.

Telefon: +36 75 541 000
Fax: +36 75 541 001

E-mail
muvhaz@dunafoldvar.hu
www.dunafoldvar-muvhaz.hu

Copyright © 2013 Városi Művelődési Központ Dunaföldvár