Márton Nap: már készülnek a libák!

Az esemény ideje: 2017-11-11 14:00:00-tól, 2017-11-11 18:00:00-ig

Már felnőttek azok a gyerekek, akik legelőször - 2010-ben - versenyeztették meg a Rókus pincéknél a libákat. Azóta új bajnokok és sokkal több liba lépett már a futópályára. November 11-én találkozzunk ismét és drukkoljunk együtt a libáknak!

A borosgazdákat már 14 órától várjuk a Rókus kápolnánál, ahol leadhatják boraikat a szenteléshez. Mindeközben a legkisebbek Komiszárné Méhes Márta és Szabó Ágnes vezetésével kézműves foglalkozáson vehetnek részt. Természetesen elkészítik az esti pince-sétához a lámpást és még sok más Márton naphoz kapcsolódó kincset. A nagyobbak tréfás kalandjátékban vehetnek részt, ahol nem más a feladat, mint megtalálni Mártont.

liba_plakat.jpg

 

A libák futóversenyére 15 órától a SebtibenD zenekar koncertjével hangolódhatnak és a Kertbarát Klub finomságait is megkóstolhatják. A rengetegféle sütemény mellől nem hiányozhat a libazsíros kenyér és a libatöpörtyű sem. Mindezekhez pedig teát vagy forralt bort fogyaszthatnak, természetesen ingyen.

A nap legfontosabb eseménye - a libák futóversenye - 16 órakor veszi kezdetét. A versenyre, mind a libákkal, mind a libafuttató gyerekekkel előzetesen nevezni kell bármilyen elérhetőségünkön (telefon: +3675541000, +36304480961 e-mail: muvhaz@dunafoldvar.hu vagy Facebook oldalunkon), vagy személyesen a helyszínen 15 óráig. 

 Ez azért fontos, mert elég nagy kavarodást okoz, amikor a verseny indítása után még jelentkeznek: a gyerek meggondolta magát, még egyszer szeretne versenyezni, még egy gyerek lenne (akinek így nem jut liba), még egy liba lenne (akinek viszont nem jut gyerek)

A lampionos, zenés pincejárás 17 órakor indul. Aki szereti a jó zenét, a finom borokat és a vidámságot, semmiképp se hagyja ki a Márton napi rendezvényt!

 

 

 

 

.

Kapcsolat ürlap

(Írja be a képen látható kódot!)

Hírlevél feliratkozás
Kérem adja meg az adatait.

Friss hírek, események

Ismeri Ön Dunaföldvár múltját?

Újabb tesztet állítottunk össze, ami szintén egy feladat volt a várostörténeti vetélkedők során.

Ismeri Ön Dunaföldvár épületeit?

A Várostörténeti Vetélkedőn ugyan csak gyerekek vettek részt, de most Ön előtt is itt a lehetőség, hogy tesztelje tudását.

Nem szűnik meg a mozi!

Hírek és álhírek is keringenek a városban a moziról: megszűnik vagy marad? Egyelőre biztos marad, de a további működés Önökön múlik. A cikkben elmondjuk miért.

Találkozzunk advent vasárnapjain a díszkútnál!

Idén ugyan csak háromszor, de szeretettel várunk mindenkit, akinek szüksége van néhány percnyi szusszanásra az év végi rohanásban.

Aktuális


Események


Kapcsolat


7020 Dunaföldvár
Ilona utca 9.

Telefon: +36 75 541 000
Fax: +36 75 541 001

E-mail
muvhaz@dunafoldvar.hu
www.dunafoldvar-muvhaz.hu

Copyright © 2013 Városi Művelődési Központ Dunaföldvár