Zenevonat szuperkoncert és a Wellhello is ott lesz a piactéren

Az idei Szüreti Fesztiválon – szerencsére már oltási igazolvány nélkül – szüreti hangulattal, főzőversennyel, dunaföldvári fellépőkkel és országos sztárokkal várunk mindenkit a piactérre.

Szeptember 23-án, pénteken este kezdődik a rendezvény. Az operettkedvelőket várjuk 18 órakor a kisszínpadhoz, ahol a Pesti Művész Színház művészei – Fogarassy Bernadett, Egyházi Géza, Bodrogi Attila, Tunyogi Bernadett, Egri László, Zalai Lídia, 2 pár táncos, zenekar – világhírű és népszerű operettekből adnak elő részleteket.

operett.JPG

zenevonat.jpg

A nagyszínpadon ekkor már készülődik a Zenevonat. Az LGT zenekar sztárjai álltak össze egy Szuperkoncertre, és 20 órától a legendás zenekar dalai csendülnek fel.

Természetesen nem maradnak üresen a poharak és a tányérok sem, hiszen a borutcában jobbnál jobb borokat kóstolhatnak és az ételválaszték sem lesz utolsó. Fesztivál poharak 800 Ft-ért kaphatók a helyszínen. Ezeket – a vásárlási blokk ellenében – visszaváltjuk.

POHAR1.jpg
szimulator1.jpg

 

Aki pedig egyéb szórakozásra vágyik, kipróbálhatja a virtuális szimulátort. A Black Hole csapata 9D VR székek és a hozzájuk tartozó 3D szemüvegek segítségével átjárót kínálnak egy Ön által választott világba. 117 program közül lehet választani. A székek mozgással, hanggal, levegő befújással, háttámla rezgéssel... és még jó pár különleges effekttel totálisan valósághűvé teszik az élményt 6 éves kor fölött. Aki pénteken lemaradt, szombaton egész nap bepótolhatja...

Az este végén, 22 órától éjfélig a jó hangulatról DJ FEKETE gondoskodik a kisszínpadon.

dj_fekete1.jpg

 

Szeptember 24-én, szombaton 10 órakor a főzők már begyújhatnak a bográcsok alá és indulhat a Szüret Ízei Főzőverseny, amire jelentkezni lehet szeptember 21-ig:

  • Online IDE KATTINTVA
  • Telefonon: +3675541083
  • Emailben: dunafoldvar@tourinform.hu
  • Személyesen: Tourinform iroda (Dunaföldvári Vár, Rátkay köz 2.)

szuret_izei_felhivas.jpg

Szintén 10 órától a legapróbb gyerekekt várjuk ingyenes programokkal. Az Eszterlánc játszóházban dunaföldvári óvónénik várják a legkisebbeket. Lesz ezen kívül légvár és óriás játszóház is és 11 órakor a Pitypang együttes családi koncertje kezdődik.

jatszohaz1.jpg
jatszohaz.jpg

pitypang.jpg

A koronavírus miatt sajnos megszakadt a 25 évre visszatekintő Földváriak Találkozója elnevezésű programsorozat. Idén a Szüreti Fesztivál remek alkalom, az Ispánház pedig egy remek helyszín arra, hogy a Földvár nevű települések vezetői összeüljenek és megbeszéljék a folytatást. 

Mindeközben a piactéren 13 órakor kiderül, ki fözte a legfinomabb szüreti étel, a Kossuth téren pedig a lovasok, kocsisok és táncosok gyülekeznek a felvonulásra. A menet 14 órakor indul az alábbi útvonalon:

Kossuth tér – Kossuth L. utca – Béke tér (tértánc) – Fehérvári utca –Dankó P. utca – Szent Lőrinc utca – Sárga Pincés Gödör (tértánc) – Kéri utca – Paksi utca – Gábor Pál utca – Ilona utca (művház)

felvonulas1.jpg
lofan.jpg

A nagyszínpadon 15 órakor folytatódik a fesztivál a RÁZENE fúvószenekar és a LÖFAN mazsorett csoport műsorával. Akinek pedig kedve van, tehet egy sétát a Burgundián, ahol nyitott pincék várják az érdeklődőket.

A kisszínpadon 17 órakor kezdődik a NÉPTÁNC GÁLA az ÖRDÖGSZEKÉR Táncegyesület, a LEVENDULA művészeti iskola és az ALBA REGIA Táncegyüttes ifjúsági csoportjának közreműködésével.

neptanc2.jpg

welhello.png

A sokak által nagyon várt WELLHELLO 19 órakor kezd a nagyszínpadon és a technikai igényeiket elnézve igencsak látványos és színvonalas koncert ígérkezik.

Utcabállal zárjuk a napot 21 órától a RETROLEUM zenekar közreműködésével. A kisszínpad előtti téren éjfélig tart majd a buli.

RETROLEUM.jpg

 

Kapcsolat ürlap

(Írja be a képen látható kódot!)

2022 Október
HKSzCsPSzV
2627282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
123456
Hírlevél feliratkozás
Kérem adja meg az adatait.

Friss hírek, események

November 5.: startolnak a libák

A Rókus-pincék között várunk mindenkit izgalmas és különleges programokkal Márton napi rendezvényünkön.

Zenevonat szuperkoncert és a Wellhello is ott lesz a piactéren

Az idei Szüreti Fesztiválon – szerencsére már oltási igazolvány nélkül – szüreti hangulattal, főzőversennyel, dunaföldvári fellépőkkel és országos sztárokkal várunk mindenkit a piactérre.

Szent István nap: ünnepi programok és színes kavalkád a Duna-parton

Augusztus 20-án a hivatalos ünnepi műsor és koszorúzás után, a Duna-parton várjuk a szórakozni és kikapcsolódni vágyó, halászlé kedvelő látogatókat.

Csodák és kalandok Szent Iván éjjelén

A Múzeumok Éjszakája több mint 10 éves hagyomány a Dunaföldvári Várban. Az év legrövidebb éjszakáján a programok között hagyományos és teljesen új elemek is lesznek.

Aktuális


Események


Kapcsolat


Tisztelt Látogató!

A kért tartalom nem található!
Copyright © 2013 Városi Művelődési Központ Dunaföldvár